Adventsgaver for store og små

Bolig

Written by:

Vidste du at Karamelleriet har lavet en julekalender? Jeg har altid været glad for chokolade, men faktisk er den craving ingenting sammenlignet med min craving for karameller. Jeg er simpelthen vild med dem og kan nærmest ikke forestille mig en bedre julekalender end en med karameller. Faktisk ve jeg, at de hos Karamelleriet har en chokoladekaramel, så mit håb var egentlig, at det ville være 24 låger med den. I min familie har vi altid brugt adventsgaver. Jeg synes faktisk godt, at det kan være lidt svært at finde på, hvad de små skal have. Også fordi julen står for døren og at vi juleaften alligevel overdynger dem med alle mulige ting. Så kan en adventsgave godt blive en smule fladt og ligegyldigt. Men ikke hvis man finder adventsgaver hos Karamelleriet. Her er noget for enhver. Ganske vidst forsvinder sådan en adventsgave nok ret hurtigt, for alle deres produkter er voldsomt velsmagende og der er så mange forskellige smage.
Indføring af voksen adventsgave

Faktisk er jeg selv blevet så vild med ideen, at jeg har forsøgt at overtale min kæreste til om ikke vi også skulle udveksle en lille ting til hinanden og også give hinanden en adventsgave, så det ikke kun var børnene der fik adventsgaver. Jeg er ikke helt sikker på, at mine overtalelsesevner er så stærke som jeg selv går og håber, men man kan jo altid drømme om adventsgaver til den søde tand.

Adventsgaver for store og små