Bænke til park

Bolig

Written by:

Dengang jeg var lille boede vi I lejlighed. Det betyder, at jeg voksede op et par etager over jorden og at vi ikke havde en have. Når jeg var på besøg hos mine venner som boede i hus, husker jeg følelsen af frihed, når vi legede i haven. Det med at have en sandkasse, eller et legehus samt græs under fødderne var bare helt specielt. Jeg svor derfor, at jeg selv ville have hus og have, når jeg engang selv skulle have børn. Nu har jeg så to af slagsen og selvom jeg elsker vores have, er mine børn bare mere vilde med at komme ud i byrummet. Særligt i parken, hvor vi mødes med familie og venner. Her kan man så stå og betragte, mens poderne styrter om vores fødder. Dog er der nu kommet bænke til park og bænke legeplads på vores favoritsted.

Udendørsmøbler efter behov

De nye bænke til park og bænke legeplads er fra Out-sider, der leverer kvalitetsmøbler til udendørsbrug. Bænke til park gør det nemmere, at have voksentid sammen med sine børn, da de kan bruge det åbne byrum og den ekstra plads til at få løbet lidt energi af sig. Når de bliver trætte tager de selv et hvil på bænke legeplads. Jeg elsker stadig min have og det gør børnene også, men der er nu noget ved det store fælles byrum, der kan noget magisk. Jo mere jeg tænker over det, jo flere gode minder husker jeg fra min egen barndom, som jeg faktisk ikke havde tænkt over før.

Bænke til park