Formuepleje

Bolig

Written by:

Secure Capital kan hjælpe dig eller din organisation med formuepleje. Selve den aftale der bliver indgået mellem Secure Capital og dig, giver os ret til at forvalte en given beholdning af værdipapirer. Vi aftaler det hele på forhånd efter indgåede møde, hvor der blandt andet bliver aftalt faste rammer for din formuepleje. Der bliver diskuteret forskellige aspekter såsom over og undergrænser for selve værdibeholdningens aktieindhold, samt kontanter og obligationer. Et andet vigtigt aspekt er at der bliver en enighed om selve risikoen i plejen. Derefter vil Secure Capital købe og sælge værdipapirer, alt sammen indenfor de rammer der er blevet aftalt

Du skal vælge formuepleje hvis du hverken har tiden, eller kompetencerne til at styre dine værdipapirer tilstrækkeligt. Langt de fleste mennesker har godt af at få plejet deres formue, især hvis man har et større beløb til rådighed.

Formuepleje formål

Som beskrevet ovenover, vil vi sammen sætte og ned og fastlægge din egen, helt personlige investeringsprofil. Alle fremtidige investeringer vil udelukkende ske på baggrund af denne profil, og man som klient hos Secure Capital tildelt et personligt depot hvor det er muligt at følge dine investeringers udvikling. Alt dette sker mens vi hos Secure Capital handler, og overvåger de pågældende markeder for konstant at optimere dine investeringer. Nedenfor har vi samlet en lille konklusion af grunde til at give dig i kast med at vælge formuepleje. Hos Secure Capital kan du også blive klogere på forskellen mellem formuepleje og kapitalforvaltning. På vores hjemmeside, har vi forsøgt at gøre det nemt at finde rundt.

Formuepleje