Gummipakning

Gummipakning

Avatar for vietsenseWritten by:

Gummipakning

Hos KLINGER Danmark er du førende med alle typer af gummipakning som du kan have brug for til det ene eller andet. Deres kompetencer og viden går mere end 150 år tilbage, og de har igennem tiden sat standarder der benyttes overalt i branchen og ikke mindst globalt. Deres produkter inden for både gummipakning og mange andre kategorier er kendt for deres høje kvalitet og gennem testede sikkerhed. Deres service er åbne døgnet rundt året rundt i mere end 80 lande.

Om Gummipakning

Derfor står de også til din rådighed, når du har brug for det omkring din gummipakning. I første omgang kan du det være en god ide at teste din gummipakning, og se om den trænger til at blive udskiftet. Steder hvor de ofte slides mest er i vandlåsen under køkkenvasken, og i afløbet på badeværelset. Gummipakning disse to steder er udsat adskillige gange dagligt. Tjek derfor hellere din gummipakning før det bliver for sent, og skaber problemer for dit hjem.

Uanset hvor i processen du er, undersøgelserne, købsfasen eller om du bare har brug for råd og vejledning til hvordan du griber det an, kan vi varmt anbefale KLINGER Danmark. Alene på deres hjemmeside kan du finde næsten utømmelig viden og erfaring om en lang række af produkter, men har du brug for yderligere hjælp, er det bare at ringe eller skrive til den danske afdeling der sidder klar i Brøndby. Her er der både administration og lager. Det er selvfølgelig også muligt at finde produkter på deres hjemmeside.