Har du overvejet en udskiftning af vinduer?

Håndværker

Avatar for vietsenseWritten by:

Jeg er måske det man på godt gammelt dansk vil kalde en nærrigpind. Jeg synes ting er meget dyre, og jeg vil gå langt før end jeg er villig til at betale kassen for noget, som jeg synes fungerer fint – lige indtil det så slet ikke fungerer længere. Der kan selvfølgelig være gode og dårlige ting ved denne indstilling. Den gode er selvfølgelig, at jeg åbenlyst er god til at spare sammen. Den mindre gode er, at jeg sommetider venter alt for længe, og egentlig kommer af med flere penge, fordi der er mere, der skal fikses, end hvis jeg havde taget mig sammen lidt tidligere. Heldigvis var det ikke sådan et scenarie, der udspillede sig, da det gik op for mig, at det nok var ved at være nødvendigt med en udskiftning af vinduer. Jeg havde i første omgang håbet, at jeg ville kunne udskyde projektet et lille års tid eller mere, men hvis der er en ting som jeg hader lige så meget som at bruge for mange penge, så er det at fryse, eller at sidde i træk. Og det er faktisk netop det, der sker, når det er på tiden med en udskiftning af vinduer. Det var på dette tidspunkt, at jeg gik amok på nettet i jagten på en tømrer Frederiksberg, der kunne bygge mig et helt nyt hus.

Tømrer Frederiksberg og mange andre goder

Da mit hysteri havde lagt sig, og jeg vendte tilbage til virkeligheden, og indså, at jeg nok ikke havde brug for en tømrer Frederiksberg til at bygge mig et nyt hus, men måske bare en tømrer Frederiksberg, der kunne hjælpe mig med udskiftning af vinduer, faldt jeg over Gladsaxe Bygningsentreprise. Det er måske de smarteste klik jeg i mit liv har foretaget med den mus, for de ledte mig direkte ind på deres hjemmeside, hvor jeg opdagede at jeg både kunne få en tømrer Frederiksberg og en udskiftning af vinduer.

Har du overvejet en udskiftning af vinduer?