Innovativ og velsmagende værtindegave

Bolig

Written by:

Har du det også akavet med at få værtindegave? Det har jeg. Jeg inviterer tit mine gæster til en middag eller lignende i hverdagene, fordi jeg synes det er sjældent, at folk kan ses i weekenderne, når der sker så meget i starten af tiden efter studie. Men jeg inviterer jo mine veninder og venner, fordi jeg bare har lyst til at ses, snakke lidt og lave lidt god mad til dem, på en ellers kedelig mandag eller tirsdag. Men det er som om de tror at de skal have en værtindegave med til mig hver eneste gang? Måske hører det med til det der med at blive voksen? Men for mig er det slet ikke nødvendigt. Eller, det troede jeg ikke det var før end jeg fik en værtindegave fra Karamelleriet.

Karamel med havsalt bliver man aldrig træt af

Sidste gang jeg sås med min bedste veninde, havde hun været forbi Karamelleriet på Nørrebro, for at købe mig en værtindegave. I den fine pakke lå 120 g ren nydelse. Hun havde købt mig karamel med havsalt, der måske er min absolutte yndlings karamel med havsalt. Jeg har virkelig en sød tand og dem, der kender mig godt vil vide, at karamel med havsalt er den ultimative værtindegave, som jeg nok aldrig bliver træt af. Det kan selvfølgelig ske, at jeg kommer til at tage et par kilo på, hvis mine andre venner hører om karamel med havsalt og beslutter, at de også vil forære mig den i værtindegave. Nu bliver jeg i al fald aldrig træt af at få gaver mere, og jeg kommer helt sikkert til at invitere mere.

Innovativ og velsmagende værtindegave