Karamel med havsalt

Karamel med havsalt

Written by:

Karamel med havsalt – en sikker vinder

Jeg har for nyligt opdaget, at Karamelleriet ikke blot findes på Bornholm, men også på Nørrebro. Det er blevet en farlig affære, da jeg har opdaget at de hos Karamelleriet sælger karamel med havsalt, der nok er min absolutte topscorer, når det kommer til karameller og slik. Faktisk er jeg så glad for karamel med havsalt, at jeg gang på gang foreslår det som værtindegave, når folk kommer for at besøge mig. I den seneste tid har jeg på det nærmeste været så besat, at jeg også har foreslået det, når min kæreste og jeg har været inviteret til middag hos familie og venner. Mit håb er nemlig at de vil servere denne værtindegave for os, når vi når frem til desserten. Jeg har dog opdaget, at det kræver at jeg lægger mig lidt i selen, for ellers bliver karamel med havsalt stående ude i pakken. Nogen gange må jeg tage mig selv i seancen, så det ikke ender med, at det hele bliver lidt for pinligt.

Forslag til den perfekte værtindegave

Når det ikke lykkes mig, at få karamel med havsalt serveret, sørger jeg i stedet for at slutte aftenen af med en kommentar om, at jeg virkelig håber de vil synes om værtindegave og at de fluks må smage på sagerne. Jeg afslutter som regel med en kommentar om, at jeg virkelig selv ville ønske, at jeg kunne få karamel med havsalt i værtindegave, den næste gang jeg skal have gæster. Så håber jeg sørme, at de forstår mine vink.

Karamel med havsalt – en sikker vinder