Kugleventiler

Kugleventiler

Avatar for vietsenseWritten by:

Kugleventiler

Der findes mange forskellige typer af kugleventiler, i forskellige materialer, og i forskellig udformning. Men uanset hvilken form for kugleventiler du skal bruge, er det vigtigt at du ikke går på kompromis med kvalitet og udformning. Det er for eksempel vigtigt at du i nogle tilfælde bruger kugleventiler, der er specielt designet til fjernvarmesystemer og andre varmtvand systemer, hvor vandet er behandlet for at undgå korrosion.

Om Kugleventiler

Hos KLINGER Danmark kan du være sikker på at finde et stort udvalg af kugleventiler, både til fjernvarmesystemer, d.v.s. i kraftvarmeværker, pumpestationer, kedelhuse, vekslerstationer såvel som små stationer, bygninger og enfamiliehuse, men også til andre former for opgaver, der kræver kugleventiler af høj kvalitet.

Skal du selv i gang med at skifte dine kugleventiler derhjemme, så husk at dine nye kugleventiler har den egenskab at kalk og aflejringer fra vandet sætter sig fast på kuglen. Det er derfor en god ide at ”motionere” sin kugleventil, ved at åbne/lukke for den et par gange. Det løsner og reducerer dannelsen af kalk og kalksten, og forlænger dermed levetiden på dine kugleventiler.

Hvis du er sommerhusejer og skal lukke sommerhuset ned for vinteren, er det også en god ide at motionere sine kugleventiler, når man alligevel aftapper vandet fra vandrørene, og dermed reducere risikoen for frostsprængninger på sit anlæg. En frostskade kan forsage meget store skader på hus og have, og efterfølgende kan man risikerer at få en efterregning for istandsættelse og ikke mindst vandregning.