Murer København

Håndværker

Written by:

Jeg ville virkelig ønske, at jeg var en af de der slags mænd, som alle kvinderne drømmer om. Nu tænker du måske på de der Hollywood skuespillere med lækkert hår, en sindssyg krop, der kan spille en forstyrret psykopat og stadig score mange damer udenfor lærredet. Men det er ikke engang den slags ambitioner jeg stiler efter. Jeg ønsker mig faktisk blot at blive en slags handyman. En der har hænderne skruet ordentligt på og som er virkelig dygtig til sit håndværk. For nyligt har der været en murer København fra Gladsaxe Bygningsentreprise, der har arbejdet på pladsen ved siden af mit arbejde. Vores kontor ligger på en villavej på Frederiksberg og har derfor helt almindelige frederiksbergborgere som naboer. Jeg har holdt skarpt øje med projektet fra mit vindue og har faktisk følt mig som en lille kontormus, der har spioneret på murer København. Aldrig har jeg følt mig så usexet, som da jeg så murer København fra Gladsaxe Byg blande cement til alle de mange sten, der pænt lå stablet i en bunke og ventede på, at blive lagt ud i de mange mål, som murer København også havde målt op til.


Murer København hos Gladsaxe Byg

Da jeg meget mandigt satte mig på min cykel og spændte min cykelhjelm i fredags, kunne mit selvværd næsten ikke klare at køre forbi dem, uden at fritte dem for lidt mere info om murer København. Jeg stoppede derfor op og håbede på, at en ville lægge mærke til mig. Det tog faktisk kun et split sekund, før end en af de ansatte havde fortalt mig om Gladsaxe Byg og om alle de fede ting ved at være murer København. Jeg er lidt af en splejs, men jeg er kun i mine tyvere, og jeg går derfor lidt og leger med tanken om, at skifte mit job ud med en ny uddannelse. Jeg vil nemlig også være murer København

Murer København