Murer København

Håndværker

Written by:

Jeg kommer selv fra en familie, hvor stort set alle er boglige, eller i al fald bogligt begavet. Dermed ikke sagt, at jeg selv er tabt på gulvet, men bøger og den der akademiske baggrund har bare aldrig rigtigt sagt mig så meget, som eksempelvis det at arbejde med sine hænder, eller på anden vis bruge kroppen, når man arbejder. Jeg troede derfor også, at mine forældre ville se skævt til mig, da jeg sagde at jeg altså havde besluttet mig for, at jeg ville være murer København. Men det min store overraskelse, opdagede jeg, at de faktisk syntes det var den bedste ide jeg havde fået længe, og at de lige kunne se mig i rollen som murer København. Da jeg så startede på min uddannelse som murer København, opdagede jeg til gengæld selv, at mine boglige forcer også kom mig til gode. Der er sørme en del at lære og man skal jo faktisk erhverve sig en hel del viden om mange andre end blot blandingsforhold i cement og hvordan diverse sten skal placeres. Dette vidste jeg naturligvis godt på forhånd.


Job som murer København

Da jeg nærmede mig slutningen på min uddannelse, begyndte jeg så småt at lede efter steder, hvor jeg nu kunne komme ud som færdig murer København. Mange mennesker er egentlig ligeglade med, hvor de skal arbejde, så længe de kan få et job. Sådan har jeg det ikke selv. For at blive den bedste, må man lære af de bedste. Det har faktisk altid været mit motto. Derfor lagde jeg min ansøgning hos Gladsaxe Byg. Her er kundeservicen et nøgleord, der er glade kunder, gode resultater og godt håndværk.

Murer København