Murer Lyngby

Håndværker

Written by:

Hele mit liv har jeg drømt om at bo i Lyngby. Nu er det endelig ved at blive en realitet. Min kæreste og jeg har købt en grund og skal nu snart have opført vores drømmehus. Det er meget lækkert sådan at få lov at lege både arkitekt, designer og murer Lyngby på sit eget hus. Men det er lidt noget andet, når man endelig overtager grunden og faktisk står og har brug for fagfolk, der rent faktisk ved noget om arkitektur, design og noget om hvordan man murer et hus op, så der er styr på rør, kloak, træpiller og bærende elementer og så selvfølgelig murerarbejdet og varmelægning. Derfor er det også dejligt, når man opdager, at det jo heldigvis forholder sig sådan, at vi i Danmark har mange dygtige fagfolk, der er uddannet til at tage hånd om opgaver som disse. Jeg mødte for nyligt vorer murer Lyngby. Min kæreste kunne desværre ikke være med til mødet, så jeg skulle faktisk stå for det alene og synes det var en lille smule angstprovokerende, i det jeg ikke ved synderligt meget om murer Lyngby arbejde, eller om faget generelt. Jeg frygtede derfor at jeg ville skulle lægge øre til en masse fagsprog, jeg ikke ville forstå.

Murer Lyngby møder dig i øjenhøjde

Heldigvis opdagede jeg hurtigt, at alle mine bange anelser blev manet i jorden. Vores murer Lyngby ankom fra Gladsaxe Bygningsentreprise og havde simpelthen en kundeservice, som jeg sent vil glemme. Jeg følte virkelig, at jeg blev både set og hørt og på intet tidspunkt virkede det til at jeg stillede ”dumme spørgsmål”. Jeg blev mødt i øjenhøjde og med en professionalisme, der fik mig til at føle, at vi havde lagt vores murer projekt i de helt rette hænder. Nu glæder jeg mig sådan til at se det færdige resultat om et par måneder.

Murer Lyngby