Nyd udsigten med tagvinduer fra Vitral

Bolig

Written by:

Jeg har boet i Jylland hele mit liv. Ikke de store byer i Jylland, der egentlig minder en del om Sjælland, men i en lille bitte by i en lille flække, som nogle mennesker måske vil vælge at kalde en by på den størrelse. Ofte hører man folk sige, at Jylland er lidt ude på landet, og af og til, kan det have en negativ klang, men i virkeligheden er landet noget positivt, i al fald hvis du spørger mig. Det der er helt særligt er scenariet. Jylland har lidt af det hele. Der er både strand, skov og marker, der alle giver et smukt udsyn, særligt når man bevæger sig rundt på egen hånd i naturen, eller hvis man for eksempel har mulighed for at se landskabet gennem en ovenlyskuppel eller tagvinduer. Som barn havde vi enormt mange tagvinduer i vores hus. Jeg var den yngste i en søskendeflok på 4, så det var mig, der endte i værelset med alle skråvæggene. Det gjorde mig faktisk ikke noget og jeg var vild med de mange tagvinduer.

Lækkert udsyn med ovenlys

Som voksen har jeg selvfølgelig bosat mig i det kære Jylland. Jeg tror aldrig jeg bliver klar til nogensinde at forlade det. Mit hus har masser af tagvinduer, men jeg har også fået indsat en ovenlyskuppel i vores store stue. Det ser helt fantastisk ud og giver et utroligt lysindfald. Det er et firma kaldet Vitral, der står bag. De sælger både ovenlyskuppel og tagvinduer, så de kan nærmest tage æren for alle vinduer i mit hus.

Nyd udsigten med tagvinduer fra Vitral