Nye vinduer

Håndværker

Written by:

Jeg er egentlig ikke typen, der beder om hjælp. Jeg er faktisk mere typen, der nyder at bryste mig at mit arbejde som gør det selv person. Mit store og lidt pinlige problem er bare, at jeg faktisk ikke er så god til at gøre det selv. Jeg tror næsten ikke jeg kan forklare, hvor mange gange jeg har siddet med saml-selv-møbler og virkelig jokket i spinaten, og på det nærmeste fået en skammel ud af noget, der skulle være blevet til en lænestol. Jeg vil dog så også sige, at jeg er blevet bedre med årene. Dog ikke god nok når det kommer til nye vinduer. Det startede i efteråret, hvor jeg mærkede, at det trak fra mine vinduer. Jeg talte med min boligforening, der to år forinden havde udskiftet vores isolering. Så det kunne ikke rigtigt være det. Da jeg gravede dybere, fandt jeg ud af, at vinduer også kan forgå med tiden og at deres isolering kan svigte.

Nye vinduer med Gladsaxe Byg

Jeg måtte derfor langsomt erkende at den danske vinter er lang og kold, og at jeg måske skulle få mig nogle nye vinduer, inden det kom så vidt. Selvom min stolthed helst selv ville fumle med projektet, kunne jeg godt se, at jeg formentlig ville få forfrosne fingre, falde ud af vinduet eller smadre ruden, hvis jeg selv skulle indsætte og montere nye vinduer på 2 sal. Jeg valgte derfor at gå på nettet, og fandt derved hurtigt frem til Gladsaxe Bygningsentreprise, der både gav mig et perfekt resultat, god kundeservice og klarede opgaven til aftalt tid, så jeg kunne komme videre. Faktisk blev jeg så imponeret, at jeg senere gik på nettet for at læse mere om nye vinduer og om hvilken uddannelse, jeg måske skulle se nærmere på, for at fremme mine egne evner.

Nye vinduer