Nye vinduer

Håndværker

Written by:

Når man flytter I hus og overtager det hele efter en tidligere ejer, kan det sjældent undgås, at man på et tidspunkt vil skulle have udskiftet sine vinduer og have isat nye vinduer. Før eller siden sætter tiden sine spor på de gamle ruder, der på det tidspunkt må pilles ud og erstattes med nye vinduer. For os var det en ret vild oplevelse i det, de nye vinduer nærmest funklede og skabte opmærksomhed på vores lille villavej. De gamle havde simpelthen nærmest lignet et koøje, da de var så slidte at glasset nærmest var blevet tåget. De nye vinduer har i den grad forbedret udseendet på vores hus.

Nu spørger du måske, hvor i alverden vi så faldt over et tilbud, der både gav os nye vinduer som funklede, samtidig med, at vi ikke skulle betale en formue.

Nye vinduer af høj kvalitet til en lav pris

Vi gjorde det, at vi hyrede Gladsaxe Byg til at tage sig af vores nye vinduer. Vi fik lige de vinduer der passede os, og til en lav pris. Vi må dog også fremhæve Gladsaxe Bygs kundehåndtering, som vi simpelthen syntes var i top. Vi fik kyndig vejledning og blev guidet hele vejen igennem og følte os både set og hørt. Vi kan kun anbefale Gladsaxe Byg til andre.

Nye vinduer