Nyt tag

Håndværker

Written by:

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning og hos Gladsaxe Bygningsentreprise giver de dit hus et nyt tag du kan prale af.

Skal I have nyt tag? Uanset om I er ved at bygge nyt hus fra bunden, eller ønsker at erstatte det nuværende tag på en ældre villa, så kan der være mange spørgsmål. Hvad kan bedst betale sig? Hvad er den rigtige løsning? Skal vi vælge A eller B?

 

Nyt tag gjort ordentligt

Hos Gladsaxe Bygningsentreprise tilbyder de jer en kompetent og grundig nyt tag vejledning fra start til slut. De besigtiger gerne jeres nuværende tag, og giver jeg derefter en anbefaling af, hvad der er den rigtige nyt tag løsning for netop jer. Ikke to mennesker er ens, og det gælder også for tage. Derfor giver de jer aldrig en standardløsning. De udarbejder et færdigt overslag på præcis jeres nyt tag projekt, og giver jer en attraktiv pris på hele arbejdet. De er stolte af deres erfaring og kvalitetsarbejde, så hos dem behøver I ikke gå på kompromis, eller være bange for pludselig at skulle låne ekstra spande hos naboen, fordi det drypper fra jeres nye tagsten.

Ring til dem allerede i dag for at starte nyt tag processen. De glæder dem til at høre fra jer.

Nyt tag