Nyt tag

Håndværker

Written by:

Jeg har I den seneste tid følt mig lidt som Bamsen I Bamse og kylling. Det lyder nok lidt underligt, men fra da jeg var barn kan jeg huske, at han sang en sang om når regnen dryppede oppe på taget og at det kunne regne ned i hans hus. Jeg er derfor ikke blevet stor og gul, men har i stedet prøvet, når regnen regner ned i mit hus. Det var sådan cirka her, at jeg indså, at det måske var blevet tid til at få nyt tag.

 

Man kan faktisk selv gøre meget for at vedligeholde sit tag og få det til at ”holde længere”, så man kan udskyde nyt tag længere. Det er jeg dog ikke selv så god til, men hvis man ved hvad man skal kigge efter, har jeg ladet mig fortælle, at det egentlig ikke er så svært. Man kan eksempelvis kigge sit tag efter for skader. Opdager man en lille skade i tide, kan det faktisk være med til at sikre, at man kan vente længere tid inden man skal have nyt tag.

Få hjælp af en fagmand

Andre gange er det bedre bare at stoppe lappearbejdet, hvis skaden er blevet for omfattende. Også gerne inden det begynder at dryppe ind i dit hus. Her er det også vigtigt at du lader en fagmand se nærmere på sagerne. Det kan nemlig hurtigt kræve erfaring, når det kommer til et den slags projekt, som det kan være at få nyt tag.

Hos Gladsaxe bygningsentreprise får du professionel hjælp, samtidig med god service og et resultat af høj kvalitet.

Nyt tag