Nyt tag

Håndværker

Written by:

Min kæreste og jeg overtog for nyligt et hus. Det var måske lidt det man kan kalde et håndværker tilbud, men vi var glade, fordi jeg egentlig altid har haft hænderne skruet ordentligt på og har været i stand til at fikse mange ting selv. Dog har jeg aldrig før prøvet kræfter med nyt tag. Det er derfor som regel mig, der står for alle de praktiske opgaver i hjemmet, hvor min kæreste har posten som indretter og dekoratør. Vores hjem er blevet et dejligt sted, men for nyligt er vi så stødt på problemer med vores tag og har derfor opdaget at vi har brug for nyt tag.


Professionel hjælp til nyt tag på dit hjem

Jeg begyndte først at anskue nyt tag som et projekt jeg ville kunne klare selv. Jeg ser lidt mine handy opgaver som en slags CV, der bare skal udvides så meget jeg kan få det til. Men da jeg først begyndte at sætte mig ind i reglerne for nyt tag og for det at lægge nyt tag, begyndte jeg langsomt at indse, at det måske var et projekt, der var større end mine evner. Havde det nu været dejlig varm sommer, havde det måske været anderledes, og jeg kunne have nusset med mit projekt længe. Men nu hvor vi så småt er ved at få gang i det danske efterår, bliver jeg nok nødt til at se i øjnene, at jeg får brug for noget professionel hjælp til projekt taglægning.

Nyt tag