Nyt tag

Håndværker

Written by:

Jeg er uddannet håndværker. Det vil sige, jeg er faktisk uddannet VVS’er, men har altid mest set mig selv som alt mulig mand. Derfor synes jeg at håndværker spiller meget bedre og ligesom er mere dækkende overfor de kompetencer som jeg selv synes, at jeg besidder. Dog stod jeg for nyligt overfor en udfordring, som jeg ikke har stået med før. En af min kones veninder og hendes mand skulle have lagt nyt tag. Mine kone havde selvfølgelig allerede brilleret med mine evner indenfor håndværkerfaget og havde måske kommet til at lave den klassiske fejl, hvor man sælger skindet før bjørnen er skudt. Jeg vidste ikke rigtigt om det ville være det smarteste at indrømme med det samme, at mine erfaringer med at lægge nyt tag var så godt som ikke eksisterende, eller om jeg skulle tage det hele lidt mere køligt, møde op, se på taget og herefter konstatere, at der var nogle vinkler eller lignende, der gjorde at de måtte få professionel hjælp til nyt tag.


Nyt tag til en fair pris med Gladsaxe Byg

Det endte selvfølgelig med, at jeg måtte krybe til korset og bekende kulør, da jeg kom i tanke om, at deres hus har et fuldstændig fladt tag med en meget lille gavl. Men for ikke at gøre mig selv fuldstændig til grin, valgte jeg på forhånd at undersøge, hvilke firmaer og virksomheder, der har et godt ry, når det kommer til nyt tag. Jeg opdagede hurtigt at Gladsaxe Bygningsentreprise både udførte opgaver til tiden, havde gode kundeanmeldelser og leverede gode resultater. Derfor anbefalede jeg på stedet vores venner at benytte sig af Gladsaxe Byg.

Nyt tag