Odoo

odoo

Avatar for vietsenseWritten by:

Historien bag Odoo

I 2005 begyndte Fabien Pinckaers, grundlægger og nuværende CEO for Odoo, at udvikle sit første softwareprodukt, TinyERP. Tre år senere blev navnet ændret til OpenERP. Virksomheden begyndte at udvikle sig hurtigt og i 2010 var OpenERP blevet et 100+ medarbejderfirma. I 2013 vandt virksomheden en Deloitte-pris for at være det hurtigst voksende selskab i Belgien med en vækst på 1549% over en femårsperiode, hvilket er fuldstædig uhørt.

I 2014 flyttede OpenERP ud over grænserne og virksomheden blev omdøbt til Odoo, et navn uden begrænsninger, for at give virksomheden mulighed for at vokse i flere forskellige retninger. I 2015 placerede Inc. Magazine Odoo i de top 5000 hurtigst voksende private virksomheder i Europa.

Odoo CRM

Odoo er et all-in-one-styringssoftware, der tilbyder en række forretningsapplikationer, der udgør en komplet pakke af virksomhedsledelsesprogrammer, der er målrettet mod virksomheder i alle størrelser. Odoo er en alt-i-en forretningsoftware, herunder CRM, website / e-handel, fakturering, regnskab, fremstilling, lager- og projektstyring og inventar. Odoo er bygget op omkring 36 unikke apps som løbene bliver opdateret, så man slipper for dyre opdateringsløsninger.

Kildekode for OpenObject-rammen og ERP-modulerne (Enterprise Resource Planning) er ejet af den belgiske Odoo SA. Den sidste stabile opdatering af Odoo var version 12 Denne opdatering kom d. 3. oktober 2018, med

Odoo Apps

Apps / Moduler / komponenter

Den primære fordel ved Odoo er dens arkitektur. Et stort antal freelancere og organisationer udvikler Odoo Apps eller Moduler og placerer dem på Odoo shoppen til salg eller gratis downloades. De vigtigste Odoo-komponenter er OpenObject 5 -rammen, over. 30 kernemoduler (også kaldet officielle moduler) og mere end 5000 fællesskabsmoduler. De fleste Odoo moduler er tilgængelige på Odoo S.As hjemmeside, hvor man som kunde kan købe eller downloade mange moduler gratis. Pr. 9. juli 2018 blev der fundet 15759 Apps eller moduler på Odoos hjemmeside i forskellige kategorier. De fleste moduler kan bruges i alle aktive versioner af 9,0, 10,0 og 11,0.

Uddannelsesmæssig brug af Odoo

Odoo er blevet brugt som en del af universitetets undervisning. Det blev blandt andet et obligatorisk eksamens- værktøj til studentereksamen i Frankrig, ligesom Word, Excel og PowerPoint En undersøgelse af erfaringsindlæring antydede, at Odoo (så kendt som OpenERP, er et passende alternativ til proprietære systemer som supplement til undervisning. Dette er selvfølgelig en blåstempling af det Odoo kan.

I Danmark har Odoo også fået godt fat i markedet og brugerne er meget tilfredse med systemerne. For at få adgang og ikke mindst professionel rådgivning, kan det anbefales at tage fat i Odoohouse partner. I Danmark erOdoohouse et rigtig godt bud. De er Odoo partner og har mere end 20 års IT erfaring. Læs meget mere om mulighederne med Odoo på odoohouse