Ovenlysvinduer

Diverse

Avatar for vietsenseWritten by:

Vitral Ovenlysvinduer

SkyVision er en serie af smagfulde ovenlysvinduer, designet til at give maksimalt lysindfald i hjemmet. De tidsløse og smukke vinduer er designet i rene linjer og udarbejdet, så varmetabet ved SkyVision vinduer er minimalt.

Om Ovenlysvinduer

Hos Vitral forhandler de de smukke SkyVision ovenlysvinduer, som ud over også at være lydreducerende også leveres i 5 varianter. Uanset hvilket SkyVision vindue du vælger fås det i mål, der tilpasses dine behov og ønsker, og giver dig et helt unikt og tidsløst design.

Hver af de 5 SkyVision vinduer har specielle egenskaber til netop dit behov.

SkyVision Fixed  er en fast variant, anvendelig hvor der er behov for et lysindfald. Blot et enkelt vindue kan gøre en utrolig forskel.

SkyVision Comfort  anvendes hvis der ud over lys også skal være komfortventilation. En elegant løsning der sikrer et godt indeklima samtidig.

SkyVision Ecoline ovenlysvinduer har den bedste isoleringsevne i programmet. Med 3 lag glas er det en stærk løsning for de der vægter bæredygtighed højest.

SkyLine Walk-On ovenlysvinduer er udviklet til hvor der er for eksempel fodgængere. Glasset er 52 mm specialfremstillet glas og kan bære en vægt på 500 kg pr. m2.

SkyLine Circular ovenlysvinduer er en rund topplade med pakninger, der giver et flot lysindfald og et anderledes look.