Sort bestik

Bolig

Written by:

Borddækning er mit kald. Eller det at dække bord og være dekorativ er i hvert fald. Jeg elsker det. For mig er maden vigtig, men det er alligevel som om, at borddækningen og hele settet for stemningen er vigtigere. Nordisk stil og charme er bestemt min favorit. Jeg har længe samlet på lidt af hvert og kan efterhånden dække en række af forskellige borde alt efter, hvad anledningen skal være. Jeg har for nyligt tilføjet sort bestik til min samling. Særligt i den nordiske oppyntning og borddækning synes jeg, at sort bestik kan noget helt specielt. Det er som det tilføjer et element til stilen, som giver det noget ekstra kant og som samtidig gør det anderledes på en virkelig cool måde.Sort bestik er derfor mit yndlings for øjeblikket.

Sort bestik og sølv lysestager

Foruden sort bestik synes jeg også at sølv lysestager på det nærmeste skriger nordisk. Måske er det bare mig, for sølv lysestager kan jo bruges i mange sammenhænge, men jeg synes virkelig at jeg har fat i den lange ende, når jeg sætter det hele sammen. Både mit sorte bestik og mine sølvlysestager er købt hos Gense. De har simpelthen de smukkeste sølvlystestager og jeg følte bare, at mit navn stod på dem, så med hjem kom de.

Sort bestik