Tag renovering

Håndværker

Avatar for vietsenseWritten by:

Indtil for ganske få måneder siden gik jeg rundt og ledte efter job. Jeg mistede mit forrige kort tid efter min mand og jeg havde sagt ja til et huskøb, og vi sad lidt stramt i det i et par måneder. Men det var et dejligt hus og vi prøvede at se lyst på tingene. Heldigvis var jeg heldig og fik job her i virksomheden. Men der gik ikke længe før end et problem opstod i huset. Vi flyttede ind i starten af foråret hvor vejret var mildt og sommeren varm. Hen på efteråret har vi nu opdaget at det trækker på 1 sal. Jeg har været ved at gå ud af mit gode skind ved tanken om en tag renovering, for det har vi på ingen måde råd til, som det ser ud nu. En tag renovering vil dog være nødvendig, hvis vi ikke skal fyre for fuglene og fryse halen af, når vi når vinteren.

Nye vinduer var tricket

Efter flere søvnløse nætter, besluttede vi os at få en vurdering fra en fagmand. Jeg havde beredt mig på det vært tænkelige, men fik til min store overraskelse et positivt svar. Faktisk var det slet ikke nødvendigt med en tag renovering. Vi skulle bare have nye vinduer. Og det behøvede ikke engang være alle vinduerne på 1 sal, men blot et par stykker, der skulle udskiftes med nye vinduer. Lykken var gjort og jeg kan nu igen glæde mig over huset, det nye job og vores nye vinduer.

Tag renovering