Udskiftning af vinduer

Håndværker

Avatar for vietsenseWritten by:

Som kvinde med hænderne skruet omvendt på, vidste jeg næsten med det samme, at det ville kræve mere end et mirakel, hvis jeg skulle foretage en udskiftning af vinduer, uden hjælp fra en professionel.

Mine gamle vinduer var tydeligt mærkede af de skiftende vejrforhold og var blevet meget slidte af både vind og vejr. Der var ikke meget andet at gøre end at få foretaget en udskiftning af vinduer.

Professionelt resultat med professionel rådgivning

Med mine evner ville jeg dårligt kunne male karmen, og jeg vidste derfor at jeg behøvede rådgivning og professionel hjælp til korrekt opmåling. Hos Gladsaxe Bygningsentreprise fandt jeg det hele.

 

Gladsaxe Bygningsentreprise er en professionel tømrer og snedkervirksomhed, hvor de udfører solidt håndværk til den aftalte tid. Jeg blev mødt af rare mennesker, og fik en vældig god service. Jeg ringede og fik mig først en god snak, hvorefter en medarbejder kom ud til min bopæl for at måle op og tage notater inden jeg fik udskiftning af vinduer. Det kommer virkelig til at pynte, nåt der kommer styr på de nye vinduer. Desuden havde jeg regnet med at skulle frem med den helt store pengepung, men her blev jeg overrasket. Jeg endte med et produkt i topkvalitet og til en meget fair pris.

Udskiftning af vinduer